Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Necmettin Batırel, dolar borcu olanları uyardı. Pazar gününden sonra ortalık yangın yerine dönecek. İşte dolar kurunda beklenen o rakam...

Dolar Sahipleri Dikkat! Kara Gün Geliyor:

"Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?" sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Necmettin Batırel, dolar kuru hakkında ilginç bir değerlendirme yaptı. Daha önce yaptığı dolar tahminlerinden dolayı "Şakkadanak Necmettin Batırel" lakabı takılan Batırel, son tahmini ile dolar sahiplerini korkuttu.

Prof. Dr. Necmettin Batırel, doların düşeceğini bir kez daha vurguladı. Ünlü ekonomist, doların 45 TL olacağına işaret edenlere bir kez daha karşı çıktı.

Türkiye'ye Yönelik Faiz Baskısı Var:

Prof. Dr. Necmettin Batırel'e göre, Türkiye yüksek faiz ve kur baskısı altında. "Türkiye düşmanları" ekonomiyi zor duruma sokmak istiyor. Uluslararası bankalar Türkiye'nin para politikasını zorluyor ve faiz artırımı bekleniyor.

Dolar ve altın sahipleri dikkat: Ekonomistler çok büyük zarar olacak diye uyardı Dolar ve altın sahipleri dikkat: Ekonomistler çok büyük zarar olacak diye uyardı

Dolar O Tarihte Düşecek:

Doların düşeceğini işaret eden Batırel, "Cari açık azaldı ve ihracat rekor kırdı. Türkiye'nin kredi notu iyileşti. Dövizin yükselmesi beklenmiyor. Merkez Bankası'nın yeterli döviz rezervi var. Seçimlerden sonra döviz girişi bekleniyor ve doların değeri düşecek." yorumunda bulundu.

Muhabir: AYŞE SANCAK