Dolar Rekor Seviyede:

Memurlara Temmuz Zammı ve Enflasyon Farkı Açıklandı: Kim Ne Kadar Alacak? Memurlara Temmuz Zammı ve Enflasyon Farkı Açıklandı: Kim Ne Kadar Alacak?

Bugün dolar, rekor seviyesi olan 31,38 TL'ye yeniden yükseldi. Doların önceki kapanışı 31,2334 TL seviyesinde gerçekleşmişti. Piyasalardaki yükseliş trendi devam ederken, doların hareketliliği dikkatle takip ediliyor.

Euro Yine 34 TL'yi Gördü:

Euro da dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. İki gün önce ilk kez 34 TL sınırını aşan euro, bugün yeniden bu seviyeye yaklaştı. 09.20 itibarıyla euro/TL 33,8949 seviyesinden işlem görüyor. Önceki kapanış ise 33,8268 TL seviyesindeydi.

Yükseliş Trendi Sürüyor:

Döviz kurundaki yükseliş trendi son günlerde daha da ivme kazandı. Hem dolar hem de euro, bu hafta boyunca art arda rekorlar kırarak piyasalarda yüksek volatiliteye neden oldu. Yatırımcılar, piyasalardaki bu hareketliliği yakından izleyerek gelişmeleri değerlendiriyor.

Piyasalardaki bu yükseliş eğilimi, döviz kurlarının geleceği hakkında belirsizlikleri de beraberinde getiriyor. Dolar ve eurodaki dalgalanmalar, ekonomi ve yatırım planlamalarını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU