Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Koçhan, zafer açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Tebrikleriniz için teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle adaylık sürecini başarıyla tamamladık. Seçim sürecinde vatandaşlarımızın büyük desteğiyle birlikte bu zaferi elde ettik. Maçka halkına ve tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız yaklaşık 7 bin 500 oy ile zaferimize ulaştık. Maçka bize güvendi, biz de Maçka'ya güvenle hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca da elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız."

Koçhan'ın üçüncü dönem belediye başkanlığına seçilmesiyle birlikte Maçka ilçesi, kalkınma ve hizmetler alanında daha da ilerleyeceğine dair umutlar artarken, Koçhan'ın vatandaşlarla birlikte hareket etme ve şeffaf yönetim anlayışıyla tanınması, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

Editör: Birol Sancak