Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

Mahallesindeki tüm sorunları çözmek için aday olan Koşman Köroğlu’nun vaatleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken, “Bakan gibi adam” benzetmesinde bulunuyor. 

17B3Ba65 E792 4Df3 B8Bc 1B01941755D7

Ben değil biz anlayışıyla hizmete talip olduğunu açıklayan Koşman Köroğlu 31 Mart seçimleri için mahalleleri için de bir dönüm olacağını vurguladı. Çayırbağı Ortamahalle muhtar adayı Koşman Köroğlu gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Nüfusu fazla ve ziyaretçisi çok olan Çayırbağı Orta mahallemizin sorunları için Devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışacağım ve mahalle sakinlerinin sesi olacağım. Bundan emin olabilirsiniz.”

ÖNCE MAHALLESİNİ, SONRA MAHALLELİYİ SEVECEK

Çayırbağı Orta Mahallemizin muhtarının profilini de çizen Koşman Köroğlu önemli konulara değindi. Muhtar adayı Koşman Köroğlu nasıl bir yönetim sergileyeceklerini de şöyle açıkladı:

3Bf8239D F0Bc 46Ae Ad4F 48F374352841
“Muhtar, her arandığında yerinde bulunacak, düzenli, güler yüzlü ve enerjik olacak. Önce mahallesini, sonra mahalleliyi sevecek, komşularını tanıyacak. İnsan ilişkilerine özen gösterecek, hal hatır soracak, selam verecek. Bakıma muhtaç, engelli veya yardıma ihtiyacı olan bütün komşularını tanıyacak onların sorunlarıyla ilgilenecek. Mahalleyi Mahalle yapan bütün halkını kucaklayacak ve asla ayrımcılık yapmayacak. Tüm halkının yaşam alanlarına sahip çıkacak. Sorunları yetkililere ileterek hızla çözüme kavuşturacak. Oturmuş bir sisteme sahip olacak.”

MUHTARLIK ASLA BİR TİCARETHANE DEĞİLDİR

A11D6441 Efe4 4423 Be8F 5A71E88882Ae

Tek derdinin koltuk sevdası değil hizmet olduğunu da ifade eden Koşman Köroğlu, “ Muhtarlık asla bir ticarethane değildir. Herkese kapısı sonuna kadar açık bir görevdir. Özveri ister ve halka hizmet için yapılır. Bunu asla unutmayacak.Makamdan güç almayacak 
Makama güç verecek. Muhtarlık adayı inat uğruna yapılmaz, Hizmet uğruna halk uğruna yapılır.Ben değil biz olacağız. Biz koskoca bir aile olacağız. Tüm vatandaşlarım eşit olacağız asla ötekileşme olmayacak. Biz varız Sizler varsınız. Güçlü bir Aile var olacağız. Her şey sizler için. Her şey Çayırbağı Orta Mahallesi için olacak” dedi.

PROJELER

D611Dd3B 311E 4514 A71D 8510E00D0Ccf

Muhtar adayı Koşman Köroğlu mahallesinde yapmayı amaçladığı projeleri açıkladı. Köroğlu, 
“Mahallemize modern bir durak yaptıracağım. Bozuk yollarımıza el atacağız beton, asfaltla serilecek. Muhtarlık ofisi açarak mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinleyeceğiz, ihtiyaçlarını karşılayacağız. Mahallemizde bulunan Zanoy Tarihi eser köprümüzü onararak hizmete alacağız. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin istifade edebileceği bir kütüphane açmak bize nasip olacak. Ve ayrıca gençlerimize fitness salonu açarak sosyal faaliyetlere katılımlarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK