Takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür eden Visca, kupayı istediklerini belirterek, "Takım olarak son haftalarda yeni takım ruhunu koruyamaz başladık. Bunu herkes görüyor. Bu bizi mutlu ediyor. Oyun olarak sahada planlı bir şekilde sabırlı oynuyoruz. Fazla pozisyonlar buluyoruz. Rakip takıma pozisyonlar vermedik. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hem ligde hem kupada taraftarlarımız daha fazla gelecektir" dedi.

Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte

Visca, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelmesinin ardından takımın gösterdiği gelişime de değindi. Yeni gelen oyuncuların Trabzonspor'un gücünü anlaması gerektiğini vurgulayan Visca, herkesin takım için koştuğunu ve şampiyonluk için birlik içinde mücadele ettiklerini ifade etti. "Sadece kazanmak için değil, oyun olarak iyi gidiyoruz. Daha bir şey kazanmadık. Yarı final ve final var. Aynı ciddiyetle devam edeceğiz" diyen Visca, takımın hedefinin kupayı kazanmak olduğunu vurguladı.

Editör: Birol Sancak