Emeklilere Bayram İkramiyesi Beklentisi Kötü Haberle Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrasında kameraların karşısına geçen Erdoğan, emeklilere ilişkin beklentileri karşılayacak bir müjde vermedi. Emeklilerin umutlarını boşa çıkaran açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesiyle ilgili olarak sadece "Enflasyonu yenerek, büyümeyi artırarak, çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerini artıracağız. Hiçbir insanımızı darda bırakmayacak, sıkıntı çekmesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarla birlikte, emeklilere yönelik 10 bin TL'lik bayram ikramiyesi iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıkmış oldu.

Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"! Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"!

Emeklilerin umutlarının boşa çıkmasıyla birlikte, SGK uzmanı Özgür Erdursun da tepkisini dile getirdi. Erdursun, emeklilerin seyyanen zam beklentisinin karşılanmadığını belirterek, "Cumhurbaşkanı kabine toplantısı sonrası bir kez daha 'zam yok' 'bize dua edin, destek olun' açıklaması yaptı." ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, emekliler arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN