Trabzonspor’da ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan hatta Bordo-Mavililerin eski teknik direktörü Nenad Bjelica’nın Union Berlin’e istediği belirtilen Kuzey Makedonyalı futbolcu Enis Bardhi, Trabzon’da mutlu olduğunu söyledi. 

Bordo-Mavili Kulüple sözleşmesi 2025 sonunda bitecek olan Enis Bardhi, Çorum FK ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çorum maçında 64.dakikada Bakasetas’ın yerine oyuna dahil olun Enis Bardhi, “Önemli bir galibiyet. Kupayı da önemli görüyoruz. Hem ligde yarışmak hem de kupayı kazanmak doğal hedeflerden bir tanesi. 

Burada olmaktan dolayı gayet mutluyum. Her oyuncu gibi oynadığımda da mutlu oluyorum. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. İyi bir sezon oldu. İyi başladım. Sonra bir düşüş oldu. O farkı kapatmak ve eski performansıma dönmek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Trabzonspor’un oyuncusuyum. Burada olmaktan da mutluyum. Şehirde 24 saat futboldan bahsediliyor. Milli takımda çok farklı. Oranın önemli isimlerinden bir tanesisiniz. Kafa çok daha rahat oynayabiliyorsunuz. Büyük takım olması, insanların sürekli futbol konuşması futbolcu üzerinde baskı oluşturuyor. 


En kısa zamanda farkı tamamlayıp o farkı es geçip en iyisini olduğunda takıma nasıl yardımcı olabildiğimi görebileceksiniz. Lige maç maç bakmamız lazım. Zor bir lig. Rakipler de büyük takıma karşı oynadığında farklı oynuyorlar. Kupada durum daha aksi. 4-5 maç sonra kupa kaldırma imkanınız var. İkisi farklı kulvarlar. Ligde maç maç bakmak lazım” ifadelerine yer verdi. Bu sezon ligde 11 maçta görev alıp 764 dakika sahada kalan Enis Bardhi, 2 gol atıp 2 de asist yaptı. Kuzey Makedonyalı yıldız, kupa maçında ise 27 dakika süre aldı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak