Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın Maccabi Tel Aviv ile oynanan play-off serisi ikinci maçının ardından soyunma odasında yaşadığı gerginlik anları, ortaya çıkan videoyla netlik kazandı.

Videoda, Ataman'ın soyunma odasına giren bir İsrailliye tepki gösterdiği görülüyor. Ataman, "Benim soyunma odamda ne yapıyorsun! Kim bu adam! Kim bu adam! Ne yapıyorsun sen! Güvenlik nerede! Bu adamı dışarı çıkarın!" şeklinde bağırarak tepkisini dile getiriyor. İlgili kişinin "Ben İsrail'den geliyorum." demesi üzerine Ataman'ın tepkisi devam ediyor.

Brent Petrol ve Dolar Kurundaki Gerileme, Benzine ve Motorine Yansıyor Brent Petrol ve Dolar Kurundaki Gerileme, Benzine ve Motorine Yansıyor

Ataman, daha önce basına yansıyan açıklamalarında Maccabi Tel Aviv heyetinden bir kişiyle yaşadığı tartışmayı şu sözlerle anlatmıştı: "Ben Türk'üm, bana hiçbir şey yapamazsınız." Bu sözler, yaşanan gerginliğin arkasındaki motivasyonu gösterirken, soyunma odasındaki olayın videosuyla birlikte daha net bir şekilde anlaşılıyor. Ataman'ın gerginliği ve tepkisi, maç sonrası gerilimli atmosferin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA