Aydın, yapacakları çalışmalarla tüm vatandaşların yaşantılarını kolaylaştıracaklarını belirtti. Şehirdeki sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olacaklarını vurgulayan Aydın, her bireyin önemini ve değerini göz önünde bulunduracaklarını ifade etti. Bu doğrultuda 31 Mart seçimlerinde Ortahisarlı her vatandaşın oyuna talip olduklarını açıkladı.

Trabzon siyasetine son dakika etkisi Trabzon siyasetine son dakika etkisi

Özellikle yaşlılara yönelik projelere de önem veren Aydın, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve sosyal hayata aktif katılımlarının sağlanması için aktif yaşam merkezlerini geliştireceklerini belirtti. Yaşlıların sosyalleşmelerini güçlendirmek adına kendilerine özel mekânlar oluşturacaklarını ve "tecrübe konuşuyor" mottosuyla Ak Saçlılar Meclisi oluşturacaklarını söyledi.

Ergin Aydın'ın Ortahisar için sunduğu projeler, şehrin her kesimini kapsayan ve toplumsal dayanışmayı ön plana çıkaran bir yaklaşımı yansıtıyor. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Ortahisar'ın yaşam kalitesinin artması ve her kesimin ihtiyaçlarına daha etkin şekilde cevap verilmesi hedefleniyor.
 

Editör: Birol Sancak