Akçaabatlı tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, "Rumuz Goncagül" adlı tiyatro oyunu seyircilerle buluştu. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda tiyatro sever vatandaşın katıldığı gece, keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor

Oyunda, başkahramanlardan İnsaf Hanım'ın evlenme çağındaki kızı Gülsün'e eş arama çabaları konu edildi. Bu arayışın aynı zamanda yoksulluktan kurtulma mücadelesi olduğu vurgulandı. Ancak anne-kızın bu serüven sırasında aslında aşkın çok yakınlarında olduğu gerçeği ortaya çıktı.

56529560 0C0C 4A34 A59D Dd6A1A169D16

Aşk, yoksulluk ve refaha çıkma hayallerinin eğlenceli bir şekilde işlendiği oyunda, müzikal havada şarkılar söylendi, danslar edildi ve seyircilerle eğlenceli anlar yaşandı.

Oyun sonunda seyircilerden tam not alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibi, büyük bir alkışla ödüllendirildi.

Muhabir: BİROL SANCAK