Denis Draguş'un Gösterisi Gaziantep Formasıyla Parladı, Trabzonspor Yolunda Denis Draguş'un Gösterisi Gaziantep Formasıyla Parladı, Trabzonspor Yolunda

Turuncu-Mavililer, sezona iddialı bir başlangıç yapmasına rağmen beklenen sonuçları alamayarak sıkıntılı günler geçiriyor. 15 takımlı grupta 13. sırada bulunan Eynesil Belediyespor, küme hattına indi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarspor'a 4-1 mağlup olan ekip, puan umuduyla sahaya çıkmış ancak beklenmedik bir yenilgiyle karşılaşmıştı. Şimdi ise 3 Nisan Çarşamba günü sahalarında zirvenin iddialı ekiplerinden Turgutluspor'u ağırlayacaklar.

Subaşı

Grup lideri Batman Petrolspor'un 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Turgutluspor karşısında zorlu bir mücadele bekleyen Eynesil Belediyespor'un Teknik Direktörü Şerif Subaşı, işlerinin zor olduğunu ancak her maçın kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Subaşı, "Her puanın altın değerinde olduğu bir dönemdeyiz. Mücadelemizi buna göre sürdüreceğiz" diyerek takımının hedefleri doğrultusunda mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Eynesil Belediyespor'un Teknik Direktörü Şerif Subaşı'nın bu sözleri, takımın gelecek maçlara daha fazla motivasyonla hazırlanmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK