TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çay sohbetine çağrılmayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile ilgili AK Parti'den "Planlanarak gelişmedi. Meclis Başkanı tarafından o anda önerildi. O anda geliştiği için oldu özel plan çerçevesinde değildi" açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonda bazı siyasi parti liderleriyle çay sohbeti gerçekleştirdi. Sohbete CHP lideri Özgür Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu

Ancak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın çağrılmaması dikkat çekti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok bilinçli özel bir durum yok. Planlanarak gelişmedi. Meclis Başkanı tarafından o anda önerildi. O anda geliştiği için oldu, özel plan çerçevesinde değildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İNTERNETHABER