Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi

Fenerbahçe Kulübü, yarın olağanüstü genel kurul toplantısında kritik bir karar alacak. Futbol faaliyetlerinin durdurulması ya da ligden çekilme gibi önemli konuların ele alınacağı toplantı, Ülker Stadyumu'nda saat 17.00'de gerçekleşecek.

Toplantının gündeminde, Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından alınacak önlemler bulunuyor. Sarı-lacivertli kulüp, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi" maddesiyle bir araya gelecek.

Olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın tekrarlanacak. Toplantıya katılabilmek için aidat borcu olmayan üyelerin yer alabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararı alıp almayacağı merakla beklenirken, kulüp yönetiminin alacağı kararın Türk futbolunda önemli etkileri olması bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU