Hollandalı Oyuncu, Trabzonspor Maçındaki Olayı Savundu ve Tehdit Altında Olduklarını İddia Etti

Oosterwolde, "Yere yatırıldığında ona tekme attım. İyi bir tekmeydi, kabul ediyorum, ama bu onun tarafındaydı. Bunu yaptım çünkü tüm o kargaşa içinde kendimizi büyük bir tehdit altında hissettik. Elinde bir silah vardı. Benim gözümde tehlikeliydi ve bize daha fazla bir şey yapamayacağından emin olmak istedim." şeklinde konuştu.

Kulübü Fenerbahçe'nin ligden çekilme tehdidiyle ilgili ise Oosterwolde, "Eğer saha içinde ve çevresinde oyuncuların güvenliği garanti altına alınamazsa, o zaman maç oynamak zorlaşır. Elbette futbol oynamak ve şampiyon olmak istiyoruz ama bunu güvenli bir şekilde yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi

Oosterwolde, maç sırasında taraftarların saldırısına maruz kaldıklarını ve sadece kendilerini savunmak ve güvenli bir yere gitmek için çaba harcadıklarını belirtti. Lig yönetiminin olaya doğru bir şekilde yaklaşması halinde herhangi bir ceza almamaları gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN