Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Zira  Fenerbahçe, daha önce başkanları Ali Koç’un açıkladığı gibi  sahaya  U19 takımıyla çıktı, henüz 50. saniyede İcardi  Galatasaray’ı 1-0 öne  geçiren  golü  attı ancak  sonrasında  kenardan gelen talimatla Sarı-Lacivertli genç oyuncular  sahayı ter  edip soyunma odasına gitti, ve hakem de maçı tatil etti. 
Şimdi tüm gözler ‘Ne olacak?’ diye TFF’ye çevrildi. 

Ne olacağını hep birlikte  göreceğiz de, bu olay Fenerbahçe’nin bundan tam 56 yıl önce sebep olduğu başka bir olayı getirdi aklımıza ..
Yıl 1968 Şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe  sezonun son maçında sahasında  Ankara ekibi Şekerspor’la karşılaşacak.
Şekerspor’a kümede kalması için bir puan yetecek.
5Adbf683 7448 40E3 8Dbe A0484Ad74726
Ve Türkiye Futbol Federasyonuna Fenerbahçe’nin Şekerspor’a puan vereceği ve küme düşürmeyeceği şeklinde bir telgraf gelir. 
Nitekim maç 1-1 biter ve dönemin gazeteleri Fenerbahçeli oyuncuların bir çok mutlak golü kasıtlı olarak atmadığını yazar. Maç sonunda kendi taraftarları da takımlarını yuhalar ve ‘Şike şike’ diye bağırır.Ve şampiyon olmasına rağmen Fenerbahçe böyle bir atmosferde tur atamaz. Yine gazetelerin yazdığına bazı futbolcular da kendi aralarında kavga  eder..

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN