Hazırlanan videoda ‘Hain futbol teröristleri’ ifadesi defalarca kullanılırken sosyal medyada Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı’ya büyük tepki gösterildi. Söz konusu videoda ayrıca, etkisiz hale getirilen Trabzonspor  taraftarına saldıran Osayi Samuel ve Oosterwolde için ‘Kahraman futbolcularımız’ ifadelerinin kullanılması da ‘yok artık’ dedirtti. 

Trabzonspor'un Samsunspor Maçında Hakem Kararı Tartışması! Trabzonspor'un Samsunspor Maçında Hakem Kararı Tartışması!

Trabzonspor’un 17 Mart Pazar günü Papara Park’ta Fenerbahçe ile oynadığı müsabaka sonrası yaşanan olaylarda sahaya giren ve etkisiz hale getirilen Trabzonspor taraftarı Fenerbahçeli futbolcular Osayi Samuel ve Oosterwolde tarafından saldırıya uğramıştı. Fenerbahçe camiası söz konusu olaylarda ‘Hem suçlu hem de güçlü’ misali adeta başta TFF olmak üzere herkesi tehdit etti. Ligden çekilme blöfü ile spor kamuoyunu meşgul ettiler. Dün gerçekleştirilen Olağan üstü Genel Kurul’da kürsüye çıkan Acun Ilıcalı’nın bir de kendi televizyonlarında hazırlattığı video yayınlandı. Ayrıca hazırlanan videoda yine ‘Bıçak’ yalanına sarılmayı da ihmal etmediler. Kamuoyunu yine iftiralar ve yalanlarla yanlış yönlendirmeye çalışan Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı’ya olan öfke büyüktü.
 

TERÖRİST ARAYAN KADIKÖY’E BAKSIN

Trabzonsporlu taraftarlar söz konusu videonun yayınlanmasının ardından sosyal medyada adeta isyan etti. Acun Ilıcalı’ya öfke kusan Bordo-Mavililer, ‘Terörist arayan Kadıköy’e baksın’ mesajlarıyla yıllar önce Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2011-2012 sezonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan müsabaka atıfta bulundular. Söz konusu sezon 0-0 sona eren Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Fenerbahçe taraftarları adeta çılgına dönmüştü. Önce sahaya girip stadı ateşe veren Fenerbahçeli taraftarlar güvenlik güçlerine saldırmıştı. Olaylar sonrasında stat dışına da taşmıştı. Sarı-Lacivertli taraftarlar polis araçlarını ters çevirip ateşe vermişlerdi. Bu görüntüleri çok çabuk unutan Fenerbahçe camiası, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylardan ötürü hangi hakla Bordo-Mavili taraftarlar ‘Terörist’ benzetmesi yapabiliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK