Trabzonspor'un Avrupa Hedefindeki Önemli Sınavı: Gaziantep FK Maçı

Nicolas Pepe  Karagümrük maçında  aldığı formayı yine Karagümrük maçında kaptırdı Nicolas Pepe  Karagümrük maçında  aldığı formayı yine Karagümrük maçında kaptırdı

Hazırlıklarını 3 puan parolasıyla tamamlayan Trabzonspor, taraftarından yoksun bir şekilde sahaya çıkacak olsa da galibiyet için kararlılıkla mücadele edecek. Kulüp tarihinde Gaziantep FK ile oynanacak olan 10. maç öncesinde, Trabzonspor'un 6 galibiyeti bulunuyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, iç sahada oynadığı maçlarda puan kaybetmeme geleneğini sürdürüyor. Gaziantep FK'nın yanı sıra sadece Yeni Malatyaspor ve Karşıyaka gibi takımlara karşı iç sahada puan kaybetmeyen Trabzonspor, bu mücadelede de galibiyet arayacak.

Bordo-Mavililer, 10. Randevuda Galibiyet Arıyor

Maçın önemli detayları arasında, Trabzonspor'un hücum hattındaki etkili isimler Mahmoud Trezeguet ve Anastasios Bakasetas'ın bulunması dikkat çekiyor. Gaziantep FK'nın ise en golcü ismi Alexandru Maxim öne çıkıyor.

Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında galip gelerek Avrupa hedefinde önemli bir adım atmak ve taraftarına sevinç yaşatmak istiyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU