Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beraat Şahin, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş gibi önemli isimlerin yanı sıra öğretmenler, kursiyerler, öğrenciler ve çok sayıda davetli programı izledi. Ancak yoğun kalabalık nedeniyle birçok kişi salondan ayrılmak zorunda kaldı.

C7Ac7239 D6Ca 4Dab B2D7 Fce760E068C7

Gecenin sunuculuğunu Yasemin Uzun ve Ali Kemal Mutlu üstlendi ve şiir tadında sunumlarıyla etkinliğe renk kattılar. TSM korosu ise eğitimci Vecdi Bülent Çiftçi yönetiminde, birbirinden güzel şarkıları seslendirerek izleyenleri büyüledi. Arabesk şarkıların da aralarında bulunduğu toplam 23 parça, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

D196B722 D259 4B1F A69B 43Fdd0E7De83

Gecenin solistleri arasında yer alan Eser Kalyoncu, Ahu Ünver, Okan Kölemen, Dilek Özcan, Gökşen Terzi, Melek Özcan, Sema Erenel, Yıldıray Cihanoğlu, Özlem Göktopal, Meryem Çiçek Kurnaz, Aysen Makuloğlu, Ali Kemal Mumcu, Alev Karadavut, Ömer Yücel, Atilla Yazıcı, Hatice Kara ve Murat Kazaz, performanslarıyla büyük beğeni topladılar.

A3Ef8687 9C0A 49B4 8240 C41B45C5E292

Gençler CNC Tezgahlarıyla İş Hayatına Adım Atıyor: Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Öncülüğünde Gençler CNC Tezgahlarıyla İş Hayatına Adım Atıyor: Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Öncülüğünde

Gecenin sonunda koro şefi Vecdi Bülent Çiftçi ve tüm koro ile saz elemanları, protokol üyeleri tarafından çiçeklerle takdim edilerek performansları için teşekkür edildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN