Olay, akbilini basmayan bir yolcunun uyarılara rağmen tepki göstermesiyle başladı ve sürücünün öfkesini kontrol etmekte zorlandığı bir noktaya ulaştı.

Mecidiyeköy istikametine giden bir otobüsün şoförü, biletini taratmayan bir yolcuyu uyardı. Ancak yolcu, uyarıları dikkate almayarak sürücünün sinirlerini daha da gerdi.

Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

Yolcuların da tepkisini çeken bu durum karşısında, şoför kendini savunamamanın verdiği öfkeyle otobüsteki diğer yolculara yönelik bir çıkışta bulundu. "Neden beni desteklemiyorsunuz?" diyerek tepkisini dile getirdi ve kameraların her şeyi kaydettiğini belirtti.

Diğer yolcular ise sürücünün öfkesini sakinleştirmeye çalışırken, bir yolcunun ise sürücüye karşı tepkisini sürdürdüğü görüldü.

Olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, tartışma ve yorumlar da beraberinde geldi. Kimi kullanıcılar sürücünün tepkisinin anlayışla karşılanması gerektiğini savunurken, diğerleri ise sürücünün daha sakin davranması gerektiğini belirtti.

KAYNAK/ONEDİO

Editör: Ayşe Sancak