Giresun'da siyasetin yoğun olduğu bir dönemde, Köse, rektörlük binasının karşısında bulunan tarihi Millet Bahçesi'nde seçmenlerle bir araya geldi. Yoğun bir katılımın yaşandığı buluşmada, Köse'nin kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen herkesle ilgilendiği görüldü.

GÜZEL HAVA ALTINDA KATILIM YÜKSEKTİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Giresun Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fuat Köse'nin, güzel bir hava altında gerçekleşen buluşmasında seçmenlerin ilgisi yoğundu. Tarihi Millet Bahçesi'nin dolup taştığı etkinlikte, özellikle engelli bireylerin Köse'ye gösterdiği ilgi dikkat çekiciydi. Sultan Selim Mahallesi ve Kapu Mahallesi sakinlerinden yetki isteyen Köse, seçmenlerle samimi bir şekilde sohbet etti. Seçmenler, Köse'nin belediye başkan adaylığına ilişkin gerekçelerini dinlerken, aynı zamanda bu anları fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştılar.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İLETİŞİM

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Giresun Üniversitesi Rektörlük binasının hemen karşısındaki Millet Bahçesi'nde gerçekleşen buluşmada, Köse'ye bir dernek başkanı tarafından bir dosya sunuldu. Köse, dosyayı alarak içeriği hakkında bilgi almayı kabul etti. Akşam saatlerinde ise Fuat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla buluşmayı duyurdu ve şu ifadeleri kullandı: "Yazın son günlerinden birinde, Kale, Sultan Selim ve Kapu Mahallelerimizin sakinleriyle Millet Bahçesi'nde buluştuk. Giresun'un tarihi mahallelerindeki vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Birlikte başaracağız, birlikte güçlüyüz."
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT