Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Şenlikoğlu, modifiye edilmiş bir Tofaş Şahin marka otomobil ile şehir turu atarak yapılan hizmetleri tanıttığı bir video paylaştı. Yeni yapılan yollar, parklar, sahil şeridi ve caddeler arasında dolaşarak "Giresun'da işler yolunda" mesajını iletti. Öte yandan, Bektaş ise Selda Bağcan'ın seslendirdiği "Atma Hakkı atma pişman olursun" sözleriyle eşlik eden Giresun türküsü eşliğinde, şehrin bozuk, çamurlu ve çukurlu yollarından geçerek ulaşım sorununa dikkat çekti.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan bu videolar, adayların farklı propagandalarını ve şehirdeki potansiyel sorunlara verdikleri farklı vurguları yansıtması bakımından dikkat çekti. Hem Şenlikoğlu'nun gösterişli turu hem de Bektaş'ın çamurlu yollardaki gezisi, seçmenler arasında tartışma yaratarak seçim atmosferini daha da hareketlendirdi. Giresun'da 31 Mart yerel seçimleri için yaşanan bu rekabetin, şehrin geleceği üzerinde nasıl bir etki yapacağı ise merakla bekleniyor.

Editör: Birol Sancak