İzmir'de bu  yıl ilki gerçekleştirilen Birlik ve Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Diş tarafından organize edilen Cumhuriyet'in 100. Yıl Onur Ödülleri Töreni, renkli ve görkemli bir atmosferde gerçekleşmişti. Adnan Saygun Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende siyaset, sanat, iş dünyası, medya ve sivil toplum alanlarında birçok isim ödüle layık görüldü.  Ödül töreninin sunuculuğunu Coşkun Saygılı ve Serap Atmaca üstlenirken  Törene damgasını vuran bir diğer isim ise yapımcı ve yönetmen Dağıstan Oğur olmuştu.

KARADENİZ BÖLGESİ'Nİ TEMSİL ETTİ

Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

Ödül (1)

Karadeniz Bölgesi' ni temsilen isimlerden biri de sanatçı Ayşe Karaçam olunca yeniden Giresun'un gururu oldu. Sanatçı Karaçam Giresun ve ilçelerinin dışında farklı illerde de platformlarda yer alınca İzmir platformu da bunu es geçmedi. İzmir Birlik ve  Beraberlik Federasyonu tarafından 100. Yıl Onur Ödülü ile onurlandırılan Giresunlu Sanatçı Ayşe Karaçam  : "Cumhuriyet'imizin 100. Yılı  dolayısıyla  İzmir Birlik ve Beraberlik Federasyon 'u tarafından  verilen  100 Başarılı İnsanlar  Onur Ödülü sanat dalında bizleri onurlandırmıştır. Bir sanatçının en büyük beklentisi tüm meslek gruplarında olduğu gibi birileri tarafından fark edilmek ve hak ettiği değere karşılık ödüller almasıdır. Bu ödül çoğu zaman bir teşekkür bile olabiliyor ama bunun ötesinde yapılanlar da bizi ayrıca mutlu ediyor.

İzmir Birlik ve Beraberlik Federasyonu Başkanı Mehmet Diş ve Başkan yardımcısı Melis Demir'e candan teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak