Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karagümrük'e 4-0 mağlup olan Çaykur Rizespor, taraftarı önünde karşılaştığı Konyaspor'u mutlaka mağlup etmek istiyordu. Ancak Yeşil-Mavililer, 0-0 biten müsabakada sonunda 1 puana razı oldular.

Özellikle son 3 maçta Adana Demirspor ve Trabzonspor'u 1-0'lık skorlarla mağlup eden Çaykur Rizespor, Konyaspor beraberliğiyle bu maçlardan toplam 7 puan çıkarırken, bu 3 maçta kalesine gol görmemiş oldu.

Trabzonspor'un Gol Kralının Transfer Sözleşmesi Uzuyor mu?: Abdullah Avcı Açıkladı! Trabzonspor'un Gol Kralının Transfer Sözleşmesi Uzuyor mu?: Abdullah Avcı Açıkladı!

Çaykur Rizespor'un kaptanı ve kalecisi Gökhan Akkan, Konyaspor karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında mutlak golleri önleyerek takımının bir puan almasını sağladı. Gökhan Akkan adeta gemiyi kurtaran kaptan rolünü üstlendi ve kalesinde devleşti.

Çaykur Rizespor taraftarları, kaptanları Gökhan Akkan'ın performansından memnun kaldı ve bu önemli maçta takımlarının bir puanla sahadan ayrılmasında büyük pay sahibi olduğunu gördüler.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT