Olay, Samsun-Gaziantep seferini yapan Tamer Çalışkan'ın kontrolündeki 25 LF 325 plakalı yolcu otobüsü ile Harmancık köyü kavşağında yol kenarındaki tesisten kontrolsüz bir şekilde kavşağa girmeye çalışan Yaşar Zengin (19) tarafından kullanılan 29 DD 396 plakalı Ford marka hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana geldi.

Kazanın etkisiyle hafif ticari araç birkaç metre sürüklendi ve sürücüsü Yaşar Zengin yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı hafif ticari araç sürücüsü Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Neyse ki hayati tehlikesi bulunmuyor.

CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri

Otobüsün içinde bulunan 22 yolcu ise yaralanmadı ancak kaza anında büyük bir korku ve panik yaşadılar. Trafik ekiplerinin çalışmalarının ardından otobüsteki yolcular başka bir araca aktarıldı. Kazanın detayları, otobüs içindeki kameralar tarafından kaydedildi.

Editör: Birol Sancak