Hadise'nin güzelliği, sesi, sosyal medya paylaşımları ve dişil enerjisiyle büyük beğeni toplaması, onun tam bir aşk kadını olduğu konuşuluyor. Murat Boz da geçmişte tüm genç kızların sevgilisiydi ve flört konusunda Hadise'den aşağı değildi. İkilinin enerjileri ve yakın tavırları, her zaman dikkat çekmişti.

İkilinin bir araya gelmesiyle birlikte ortalık bayram seyran oluyor. Özellikle O Ses Türkiye yarışmasında beraber jüri üyeliği yaptıkları dönemde, ikili büyük ilgi görmüştü. Ancak bu yakınlığın aslında ses yarışmasından çok daha öncesine dayandığı biliniyor.

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

Hadise ve Murat Boz'un birbirlerine adeta kur yaparcasına tavırları, hayranlarının da ilgisini çekiyordu. İkili, birçok kez "aşk yaşıyorlar" haberleriyle gündeme geldi, ancak her seferinde sadece arkadaş olduklarını belirttiler.

Son zamanlarda birbirlerine pek rastlamayan ve sosyal medyada etkileşimde bulunmayan ikili, Portakal Çiçeği Festivali'nde yeniden karşılaştı. Murat Boz'un konserinden sonra Hadise'nin yaptığı yorum ve Murat Boz'un cevabı, eski günlerin hatırlanmasına neden oldu.

Takipçiler, bu eski hallerine geri dönen ikilinin yeniden bir ilişki yaşayıp yaşamayacaklarını merakla bekliyor. Hadise ve Murat Boz'un aralarındaki ateşli geri dönüş, hayranlarını heyecanlandırdı ve gelecekte neler olacağını merakla beklemeye sevk etti.

Muhabir: BİROL SANCAK