Kolay Kullanım ve Çeşitli Alanlarda Uygulanabilirlik

Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"! Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"!

Ödeme İste hizmeti, kişiden kişiye ödeme yapmanın yanı sıra e-ticaret, e-talimat ve kurumsal fatura ödemeleri gibi çeşitli alanlarda da kullanılabiliyor. Müşteriler, bu hizmete Halkbank mobil ve internet şubesi üzerinden para transferleri menüsünden kolayca erişebiliyorlar.

Halkbank, müşterilerine sunduğu "Ödeme İste" hizmeti ile dijital bankacılık deneyimini daha da geliştiriyor. Bankalararası Kart Merkezi ve Merkez Bankası iş birliğiyle geliştirilen bu hizmet, müşterilere FAST ve havale yoluyla birbirlerine ödeme talebinde bulunma imkanı tanıyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler "Ödeme İste" fonksiyonuna Halkbank mobil ve internet şubelerinde bulunan para transferleri menüsünden kolayca erişebiliyorlar. Bu hizmet sayesinde müşteriler, hesaplarına para gelecek şekilde diğer kişilerden ödeme talebinde bulunabiliyorlar.

Ayrıca, müşteriler "Yeni Ödeme İste" seçeneğinin yanı sıra, "Gönderilen Ödeme İstekleri", "Gelen Ödeme İstekleri" ve "Ödeme İste Ayarları" gibi seçeneklerle bu özelliği kişiselleştirebiliyorlar.

Ödeme İste hizmetinin, sadece kişiden kişiye ödeme yapmayı değil, aynı zamanda e-ticaret, e-talimat ve kurumsal fatura ödemeleri gibi çeşitli alanlarda da kullanılabileceği belirtiliyor. Bu sayede müşterilere geniş bir kullanım alanı sunulmuş oluyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK