27’inci dönem AK Parti milletvekili olmak için başvurular devam ediyor. Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Cevat Birinci dün AK Parti Binasında düzenlenen tören ile aday adaylığını açıkladı. 

AK Parti Trabzon Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Birinci; “Aday adaylığımızın milletimize ve Trabzon’umuza hayırlı gelmesini niyaz ediyorum. Gündemi belirlenen bir ülkeden gündem belirleyen bir ülke seviyesine devletimizi çıkartan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde onun arkasında, sağında, solunda durarak onunla hizmet edebilme şerefi ile birlikte o niyetle yola çıktık” dedi. 

“Yola çıktık”

Birinci açıklamasında; “Ülkemizi dışarıdan parçalamakla bölmek isteyen ne kadar düşmanlıklar varsa onları bertaraf ederek yeryüzünde ezilenlerin sömürülerin kurtuluşunun bize ait olduğunu bilen bir kişi olarak her şeyimizi ortaya koyup devam edeceğiz” diyerek; “Trabzon’umuz için bugüne kadar yapılmış hizmetlerin üzerine yeni hizmetler koyabilmek, yeni projeler üreterek büyük sonuçlar alabilmek için yola çıkmış bulunuyorum. Bugüne kadar hizmet vermiş olan, bir taşta olsa kim hizmet vermişse onları buradan hayırla yad ediyorum. Biz bundan sonra daha büyük hizmetlere imza atabilmek için seferber olduk, yollara çıktık yollara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Gece gündüz koşacağım”

Birinci açıklamasında şunları kaydetti; “Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Ağzımdan şunu yapacağım diye bir söz çıkmış ise o sözü yerine getirmek için gece gündüz koşacağıma gayret sarf edeceğime söz veriyorum. Halkımızın her zaman gönlüne temas ettik. Bundan sonrada böyle olmasına sarf edeceğim. Biz bu yola Recep Tayyip Erdoğan ile çıktık onun arkasında duracağız. Aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Buraya aday adayı olmakta bir şereftir. Bir nasip meselesidir. Vekil olursak yükümüz çok ağırdır, olmazsak ben vekilmişim gibi olan arkadaşımın yanında olacağım. Kimler daha iyi hizmet edecekse rabbim bu görevi onlara nasip etsin.”