Hull City, Abdülkadir Ömür'ün transferi için 4 milyon sterlinlik bonservis bedeli ve sonraki satıştan elde edilecek gelirden yüzde 50 pay teklif etti. Şu anda transferin son detayları görüşülüyor.

Acun Ilicali Hull A4B35 V

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de katıldığı bir programda Abdülkadir Ömür transferi hakkında bilgi verdi. Ilıcalı, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir, yurt dışında oynamak istiyor ve ayrıca büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Başka takımlara da transfer olabilecek bir oyuncu. Trabzonspor için yüksek bir sonraki satıştan pay teklifinde bulunduk ve bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor'un da kazanmasını istiyoruz. Görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor ama henüz resmi anlaşma imzalanmadı. Şu an için Türkiye'den başka bir transfer düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Abdülkadir Ömür'ün Hull City'ye transferi, Trabzonspor ve Türk futbolu için önemli bir gelişme olacak gibi görünüyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak