Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba

2018 yılında kurduğu “Giresun Loya Fındık ve Çikolata Firması’ nda Giresun'un ince kabuklu bol yağlı fındığını binbir çeşidini paketliyor. Hijyenik ve modern sistemlerle kurduğu tesisinde fındığı  bir kez daha Giresun ve Giresun dışına tanıtan işletme sahibi Çukur çalışmalarını değerlendirdi. Soner Çukur:

ÇALIŞMASINA MUTFAK ROBOTUYLA BAŞLADI

B44D174E 1Ae5 4E8A Bc56 0A979Ea0D96D

İlk olarak evde mutfak robotu ile yapmaya başladığını fındık ezmesini farklı illere sanal ortamda satmaya başlamasıyla çok beğeni topladığını ve markalasmaya karar verdiğini belirten Çukur, şunları kaydetti: " Giresun kalite fındığı özellikle 4 dünya ülkesi tarafından istenen bir fındık. Giresunluyum diye değil komşu il Ordu veya Trabzon'un fındığını da benzemiyor. Oraların da fındıkları lezzetli ancak Giresun fındığında ince kabuk ve bol yağ herkes tarafından bilinen bir gerçek. Sofralarımızda bulundurmadığımız, bulundurmamız gereken fındığı bir şekilde değerlendirip herkesin önüne getirmem gerekiyordu. Böyle planlar içerisindeydim. Fındığın da başkenti olmamız münasebeti ile kolları sıvadım 2018 yılından bu yana “Giresun Fındığı’ nın Tadı” sloganıyla çikolata üretimine karar verdim.

SADECE ÇİKOLATA DEĞİL TATLIMIZ DA VAR

7E0Db14B 988C 4Db4 97F2 Edbb7B07B186

Kurduğum tesiste çikolatanın binbir türlüsünü yapmaya gayret gösterdik. Halkımız da sağ olsun iyi teveccüh gösterdi. Kıymetli  müşterilerimize çikolatanın haricinde kavrulmuş fındık ezmesi başta olmak üzere tuzlu fındık, sütlü kadayıf ve fındık ezmeli tatlı çeşitlerini de hizmetlerine sunduk. Fındık adına yapılacak olan bütün özel istek ve talepleri değerlendiriyoruz. Bunu aynı zamanda dışarıdan gelen insanlar hediyelik olarak da alabiliyor. Şimdiden sizler aracılığıyla bütün müşterilerimize çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak