Göktürk Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği sanat ve sohbet gecesinde bir araya geldi.
 
Karadeniz ve Trabzon insanı her gittiği yere kendi kültürünü ve sanatını getiriyor. İstanbul’un yeni yaşam alanı Göktürk’te de Trabzonlular Kültür Ve Sanat Buluşmaları gerçekleştiriyor. Göktürk Trabzonlular Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nde önceki akşam bir araya gelen Trabzon ve Karadenizliler, yıldızı parlayan ve yakında yeni albümü çıkacak olan sanatçı Onur Atmaca ve arkadaşları Mesut Kurt ile Fatih Söylemez’in kemençe ve gitarıyla birlikte adeta coştular.
 
Onur Atmaca seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla bütün Trabzonluları adeta bölgeye getirdi. Ardından da hareketli parçalarla birlikte horon faslı başladı. Horonu dört dörtlük oynayanlar olduğu kadar yeni öğrenmeye çalışan Trabzonlular da vardı. Geceye Köprübaşı Yardımlaşma Derneği Osman Karamehmetoğlu, Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır, Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, TFF İstanbul eski İl başkan Vekili Adem Mat ve çok sayıda Karadenizli katıldı.

Göktürk Trabzon Derneği Başkanı Evren Sancak ise yaptığı konuşmada, “Çok mutluyuz. Hele de Trabzonspor iyi gidince keyfimize diyecek yok. Bize destek olan hemşerilerimize ve TAKA Gazetemize teşekkür ediyoruz” dedi. Göktürk’teki buluşmaya TAKA Gazetesi yöneticileri de katıldı.
HAKAN ŞENER / İSTANBUL