Aydın, vatanseverlik ve milliyetçilik vurgusu yaparak teröre destek verenlere asla geçit vermeyeceklerini belirtti.

Haber Metni: Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda yaptığı açıklamada, terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyerek Türk milletinin birliğine vurgu yaptı. Aydın'ın ifadeleri, ülkenin güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine karşı duyulan kararlılığın altını bir kez daha çizdi.
Aydın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Hem bir milletvekili hem de bu ülkenin evladı olarak belirtmek istiyorum ki teröre yardım ve yataklık edenlere asla geçit veremeyeceğiz. Türk Milliyetçileri olarak bu kararlı duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Türk Milletinin bileğini bükmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Milletvekili Aydın'ın bu güçlü açıklamaları, ülkenin birlik ve beraberliği için terörle mücadelede gösterilen kararlılığın bir yansıması olarak kabul ediliyor. Türk milletinin güvenliğini koruma konusundaki kararlılık, ülkenin birçok kesimi tarafından desteklenmeye devam ediyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak