Gösteriyi izleyenler arasında yer alan Aziz Erdoğan, helikopterlerin hareketlerini izlerken büyük gurur duyduğunu ifade etti. Erdoğan, "Gerçekten gurur vericiydi. Çok güçlü bir devletimiz var. Bunun daha sık olmasını istiyoruz. Gerçekten insanların tüyleri diken diken oluyor. Allah devletimize zeval vermesin. Gerçekten çok güzeldi. Türkler çılgındır" şeklinde konuştu.

Berat Ozan Gezer ise gösterinin kendisi için çok güzel olduğunu belirterek, "Bu gösteri bu kadar güzelse eminim jetlerle daha da güzel oluyordur. Başkomutanları çok iyi eğitmiş. Çok gururlandım. Bazıları bu hareketleri çok yapamaz ama bizim askerlerimiz yapıyor. Bizim Türklerin gücü çok harika" dedi.

Ücretsiz Doğalgaz Desteği Sonlandırıldı: Faturalara Ek Destek Son Buldu Ücretsiz Doğalgaz Desteği Sonlandırıldı: Faturalara Ek Destek Son Buldu

11 yaşındaki Duru Fidan ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için unutulmaz bir gün yaşadığını dile getirerek, "Hepsi çok muazzam. Pilotların ilgisi çok güzel. İstediğimiz gibi içeri girip fotoğraf çekilebiliyoruz. 23 Nisan için unutulmaz bir an. Bu kadar büyük olacağını düşünemezdim. İnsanın aklına sıkamayacakları kadar büyükler. Özellikle helikopterin uçurulduğu bölümler insanın çok ilgisini çekiyor" şeklinde konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN