BÖLGEMİZDE KANLI GÜN MEZARLIKTA ÖLÜ BULUNDU

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Tütüncüler Mahallesinde Hasan Kudun, mezarlıkta ölü bulundu. Kudun'un ölümüyle ilgili intihar mı, cinayet mi olduğu araştırılıyor. Aynı gün Ortahisar ilçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinde Murat Ars bıçakla ağır yaralandı.

RİZE VE TRABZON'DA ŞOK

Rize Küçükçayır Köyünde yaşayan Orhan Kork, tartıştığı bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil, olay yerinden araçla kaçtı ancak Güneysu'da yaralandı. Trabzon Atatürk Alanı'nda iş yerine giden Murat Seymen, silahlı saldırıya uğradı ve yaralandı.

MEZARLIKTA ÖLÜ BULUNDU

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde mezarlıkta ölü bulunan Hasan Kudun'un ölümüyle ilgili şüpheler var. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kudun'un cesedi, Tütüncüler Mahallesinde at yetiştiriciliği yaptığı yerde bulundu.

ERDOĞDU'DA BIÇAKLAMA

Ortahisar ilçesindeki Erdoğdu Mahallesindeki bir pide salonunda tartışma yaşanan Murat Ars, bir kişi tarafından bıçakla ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan Ars'ın hayati tehlikesi bulunuyor.

Trabzon'da Hami Mandıralı için düzenlenen cenaze töreninde kaza: Otobüs kanala düştü Trabzon'da Hami Mandıralı için düzenlenen cenaze töreninde kaza: Otobüs kanala düştü

AYAĞINA SIKTILAR

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grup Başkanı Murat Seymen, iş yerine giderken silahlı saldırıya uğradı. Seymen, saldırgan tarafından ayağına isabet eden mermilerle yaralandı ancak hayati tehlikesi bulunmuyor. Polis, olayın şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.


Muhabir: AYTEKİN AKAY