Giresun Liman Farklı Seviyeli Kavşağı'nın temelini atan Bakan Uraloğlu, projenin Giresun'un şehir içi trafiğini azaltacak ve karayolu ağını güçlendirecek önemli bir adım olduğunu belirtti. Bakan Uraloğlu, projenin Karadeniz Sahil Yolu'nun doğudaki bağlantılarını güçlendireceğini ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Hızlı Tren Karadeniz'i Geleceğe Bağlayacak

Bakan Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e taşımak için de çalışmaların başladığını ifade etti. Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nın ihalesinin bu yıl yapılacağını duyuran Uraloğlu, ardından Samsun-Sarp Demiryolu projesine geçileceğini belirtti. Bu projenin Doğu Karadeniz Bölgesi illerini demiryolu ile tanıştıracağını söyledi.

Bakan Uraloğlu, Giresun'a yapılan yatırımların şehrin gelişimine büyük katkı sağladığını ve başkan Aytekin Şenlikoğlu'nun sosyal projelerle başarılı bir belediye başkanı olduğunu vurguladı. Giresun'un gelişimine devam edeceğini ve hedeflenen projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Yomra Vakfı 11. Genel Kurul Toplantısında Yeni Dönem Başlıyor Yomra Vakfı 11. Genel Kurul Toplantısında Yeni Dönem Başlıyor



Muhabir: TUNCAY UÇKUN