Bugün Karadeniz Bölgesi'nde hava durumu parçalı bulutlu olacak. Ancak, sabah ve gece saatlerinde Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde sağanak yağışlarla birlikte gök gürültüsü de bekleniyor. Rüzgar Batı Karadeniz'de batı ve güneybatı yönlerinden 4 ila 6 hızında esecek. Yarın sabah saatlerine kadar ise rüzgarın doğudan güneydoğuya dönerek hızı 7'ye kadar çıkabilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunduğu konusunda uyarıda bulundu.

Trabzon'da bugün hava sıcaklığı 22°C'ye kadar yükselecek. Ancak, hissedilen sıcaklık 20°C olacak. Rüzgar bugün orta şiddette esecek. Bugün Trabzon'da yağış olasılığı %25.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Öğrencilere Destek Verdi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Öğrencilere Destek Verdi

Karadeniz Bölgesi'nde hava durumu önümüzdeki 5 gün boyunca parçalı bulutlu ve yağışlı olacak. Rüzgar genellikle batı ve güneybatı yönlerinden esecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK