Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

Gaziantep’te 100. Yıl Parkı Kermes Alanı’nda (Ulu Cami arkası) 7 Şubat’ta başlayacak olan hamsi festivalinin açıl töreninin 9 Şubat Cuma günü saat 15.00’da yapılacağını belirten Selçik, “Kıymetli hemşehrilerim, 2000 Yılında kurulan derneğimizin Gaziantep’te ilk kez yapacağı Gaziantep Karadenizliler Hamsi Festivali Şenliğini organize etmek bana nasip oldu. Çok emek verdik, çok çalıştık. Yöresel ürünlerimizle, horon ekibimizle ve birbirinden kıymetli sanatçılarımızla güzel bir festival hazırladık. Tüm hemşehrilerimizi Gaziantep’e bekliyoruz. Şunu söylemekte fayda buluyorum. Karadeniz’in ve Trabzon Çarşıbaşı’nın evladıyım. Kapımız gelen tüm hemşehrilerimize açıktır.

0Aa2Cef6 75C7 4A4E 9D37 59D5E9Feb249

Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde başta Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, bürakrotlarımıza ve belediyedeki ilgili kurum yöneticilerimize, Karadeniz Bölgesinde her zaman yanımızda olan ilçe belediye başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerimize ve dernek yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Festival kapsamında Karadeniz Bölgesine özgü yöresel ürünlerin satışının yapılacağı stantlar kurulacağını belirten Selçik, Cuma günü Özgün Can Kaya, Cumartesi günü Ali Alkurt ve Pazar günü de Mehmet Yılmaz konserlerinin tüm katılımcılara ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini belirtti.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT