Denize yakın bir mekanda düzenlenen kahvaltıya Giresun'daki tüm yerel ve ulusal gazeteciler katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Emür, gazetecilerle tokalaşıp sohbet etti.

Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram'ın da katıldığı etkinlikte Başkan Emür, gazetecilerin günlerini kutlayarak, gazetecilik mesleğinin zorlu bir görev olduğunu ve bunun farkında olduklarını vurguladı. Emür, "Kahvaltı programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Fe740B29 Aac7 4092 97B9 6B5909C53548

Gazeteci arkadaşlarımızla buluşup 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladık. Tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyor, başarılar diliyor, sağlık ve huzur dolu bir ömür temenni ediyorum." dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Emür, gazetecileri teker teker uğurlayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yağmurlu havada gerçekleşen etkinlikte gazeteciler görevlerini tamamladıktan sonra ayrıldılar.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak