Rektör Yardımcısı ve Diğer İlgili İsimler Katılımcılara Teşekkür Etti

Etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş'un yanı sıra KTÜ Koru Otel Genel Müdürü Öğr. Gör. Yakup Heyal ve diğer birimlerden öğretim görevlileri katıldı. Okumuş, çocukların ve ailelerin katılımını değerlendirerek, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'ya teşekkür etti ve çocukların keyifli zaman geçirmesinin mutluluğunu dile getirdi.

Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği, 300 Kişilik Katılımla Dünya Dans Gününü Kutladı! Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği, 300 Kişilik Katılımla Dünya Dans Gününü Kutladı!


Çocuklar Doğa İle Buluştu, Eğlenceli Aktivitelerle Zaman Geçirdi

Şenlik boyunca, çocuklar ve aileleri eğlenceli oyunlar, ikramlar, konserler ve çeşitli etkinliklerle dolu bir gün geçirdi. Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından çocuklara 2 bin çam fidanı dağıtılarak çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılandı.


Unutulmaz Anılarla Dolu Bir Gün

Etkinlik, çeşitli oyunların oynanması, ikramlar, konserler, palyaço ve süper kahraman gösterileri ile renklendi. Gün, fotoğraf çekimleriyle sona erdi ancak çocuklar ve aileleri için unutulmaz anılarla dolu bir gün olarak hatıralarda yerini aldı.


Kaynak: HABER MERKEZİ