Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir film öncesinde sinemaseverlerin ve hayranlarının sorularını yanıtladı. Trabzon’da yoğun ilgi ile karşılaşan Kural ve Cemcir hayranları ile bol bol fotoğraf çekildi. 

Yeni Hikâyeler Ve Karakterler İle Geleceğiz

Hayranlarının sorularını yanıtlayan Oyuncu Ahmet Kural kısa sürede çok büyük kitleye ulaştıklarını filmin çok sevildiği ifade etti. “Çok güzel gidiyor. İlk film ile ikinci film arasında büyük farklar var. Bu film daha güzel oldu. Diğer film hepimizin ilk işiydi. Dolayısıyla çok amatör oldu. Bu ise daha profesyonel iş oldu. Aradan altı yıl geçti. 

Düğün Dernek’lerden sonra nasip oldu. Zor günlerden geçiyoruz. Güldürmek istedik” dedi. Murat Cemcir ise; Biz her zaman yeni hikayeler anlatmayı seviyoruz. Yeni karakterler yeni hikâyeler ile yeni bir şeyler yapmayı seviyoruz. Sekiz yılda 4 dizi 4 sinema filmi yaptık. Biz daha taze şeyler yapmak istiyoruz. O yüzden Kardeş Payı dizisinin devamı gelmeyecek. Yeni bir hikâye yapmayı planlıyoruz. Belki önümüzde ki yaz yeni bir film çekip önümüzde ki kış burada yine kuymak yeriz. Trabzon çok güzel. Burada olmaktan mutluyuz. Seyircimiz bizi yalnız bırakmadı. Teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Sonay ÇALUK
Editör: TE Bilisim