Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, “ 1989’da faaliyete geçen okulumuz şu ana kadar yurdun değişik yerlerinde farklı görevlerde başarılara imza atıyorlar. Kurumum adına Kayalar Şirketler Topluluğuna sonsuz şükranlarımız sunarım” dedi.  İstanbul Sanayii Odası Başkanı Erdal Bahçivan, “ ülkemizin önemli çelik şirketlerinden olan Kayalar Çelik’in bu hizmeti hepimizi onurlandırmaktadır. 

Güçlü bir Türkiye yaratan bir ailedir. Bu okul bu birikimin sonucudur. Buradan ülkemize iş, aş yaratan değerler yetiştiriyor. Atatürk Türkiye’sine yeni değerler kazandırıyor” dedi. 

Kayalar Çelik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya, “burada beni onurlandırdınız. Kendimi burada 13 yaşında hissettim. Heyecanımdan güçlükle konuşuyorum. Burada toplananları bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aile olarak daha çok çalışıp daha yeni okullar yapmanın gayretini vermeye niyetliyiz. Şunu söylemek isterim bu okulda diploma törenine katıldığımda en büyük mutluluğu yaşıyorum. ” dedi. Sonrasında törene katılanlara plaket sunuldu.
 
Editör: TE Bilisim