Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Türkiye'nin en çok izlenen ve dünyanın en çok para kazandıran bilgi yarışması "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda oldu. 
Kendi dallarında Türkiye'nin en başarılı kadın sporcularını ağırlayacak program yılbaşı akşamına damga vurdu.
  
Sabriye Kimsesiz Çocuklara Bağışladı 

Yarışmaya Trabzonlu milli Kick Boksçu Sabriye Şengül’de katıldı. 1988 Trabzon doğumlu olan Türk milli Kick Boksçu Sabriye Şengül, yarışmacı koltuğunda oturdu. 2016 yılında "WKU" ve 2018 yılında "ISKA" dünya şampiyonu olan Sabriye Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü"ne bağışlamak istediğini söyledimişti.  Sabriye yarışmada, “Zeki Müren”in “Biraz Fenandel, biraz Belmondo” diye tanımladığı kişi hangisidir?” sorusunda doğru cevabı hatırlayamayınca yarışmadan çekildi. Bu sorunun cevabı Kemal Sunal olacaktı.  Sabriye yarışmadan 30 bin TL kazandı. Sabriye kazandığı parayı kimsesiz çocuklar için bağışladı...  

Sümeyye Boyacı  

Cumhuriyet tarihinin yüzme branşında ilk kadın Avrupa şampiyonu olan 15 yaşındaki Sümeyye Boyacı, yarışmacı koltuğunda oturdu.  Paralimpik Avrupa Şampiyonası'nda 50 metre sırtüstü dalında altın madalya sahibi Sümeyye, dört yaşından beri resimle de ilgileniyor ve altı yaşında ilk sergisini  açmış. Şu anda dünya şampiyonluğuna hazırlanan Sümeyye, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü"ne bağışlamak istediğini söyledi. 
  
Çağla Büyükakçay 
 
1989 Adana doğumlu olan Türk milli tenisçi Çağla Büyükakçay, yarışmacı koltuğunda oturdu. On bir senedir profesyonel olarak tenis sporuyla ülkemizi temsil eden Çağla Büyükakçay, tenis sporuyla ilgilenmeye sekiz yaşında başlamış. Çağla yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü"ne bağışlamak istediğini söyledi.  
 
Yasemin Adar  

1991 Balıkesir doğumlu olan Türk milli kadın güreşçi Yasemin Adar, yarışmacı koltuğunda oturan isimler arasında yer aldı. Güreş branşında Avrupa ve Dünya şampiyonlukları olan Yasemin yarışmada 250.000 TL kazanmayı hedefliyor. Yasemin Adar, hedefine ulaşması durumunda, bu parayı "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü"ne bağışlamak istediğini söyledi.
Editör: TE Bilisim