Kamu Denetçiliği Kurumunun Başkanı olduktan sonra kuruma sınıf atlatan Şeref Malkoç Ankara’da kaldığı süre içinde de hemşehrilerini de ağırlıyor.

TAKA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf  Turgut, Kuzey Göz Hastanesi’nin Başhekimi Dr. Miraç Yavruoğlu, Trabzon Üniversitesi’nin Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Şeyhoğlu ile Öğretim görevlisi ressam Şakir Şeyhoğlu Ankara’da Malkoç’u birlikte ziyaret etti ve sohbet ettiler.

Şeref Malkoç sohbette, Kamu Denetçiliği kurumunun tasviye kararlarının hem siyasette hem de bürokraside etkili olduğunu söyleyerek, ‘Başvuruları ile bizi ikna edenlerin sorununu çözmek için tavsiyelerimizi yapıyoruz’ dedi.
Ziyarette, Trabzon Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şuayp Şeyhoğlu, kardeşi ressam Şakir Şeyhoğlu’nun 20 eserinin kitaplaştırıldığı dergiyi Malkoç’a takdim etti ve Malkoç’da dergilerden birini Yargıtay Başkanı Cirit’e götürdü.
Trabzon’un tarihi bir kent olduğunu söyleyen Malkoç, Şakir Şeyhoğlu’nun Trabzon tarihini resmeden yeni eserlerinin yabancı dilde kitaplaştırılması projesinin de heyecan verici olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilisim