PUAN FARKI 4

Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı

Ligin kalan haftalarında sırasıyla Adıyaman FK (D), Serik Belediye ve Kırşehir FSK (D) ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon, 3 maçta 9 puan hedefliyor. Ligde 65 puanla 4’üncü sırada yer alan temsilcimiz, 69 puanlı Bucaspor ve Vanspor’u yakalamanın hesaplarını yapıyor. Ligde Vanspor’un bir maçı eksik durumda.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK

Vanspor, erteleme maçında yarın evinde Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Bucaspor ise hafta sonunda lider Esenler Erokspor’u konuk edecek. Üç takım arasında nispeten daha kolay bir fikstüre sahip olan 1461 Trabzon, sezon sonunda 74 puanla ligi tamamlamak istiyor. Lig ikinciliği için var olan şansını sonuna kadar kullanmakta kararlı olan Lacivert-Kırmızılılar, kalan haftalarda puan kaybı yaşamadan kendi kaderini kendisi çizmek istiyor. 1461 Trabzon, ikinci sırayı elde edemediği takdirde ilk 4’te yer almanın planları içerisinde olacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN