Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’nun düğününe katıldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur Minder, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Düğüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra; Başbakan Yardımcıları; Hakan Çavuşoğlu ve Recep Akdağ, Enerji Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Maliye Bakanı Neci Ağbal, Gümrük ev Ticaret bakanı Bülent Tüfenkci, Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AB Bakanı Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tansu Çiller, Yıldırım Akbulut, Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Komutanlar, Valiler ve çok sayıda kişi katıldı. 

“Herkese gönülden teşekkür ederiz”

 Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Mevlüt Uysal kıydırırken,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da şahitlik yaptı. Nikah sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın da olduğu toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Nikah törenini ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu; “Eskiden bir kızım ve bir oğlum vardı, artık iki kızım ve bir oğlum var. Düğünümüze teşrif ederek mutluluğumuzu paylaşan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve kıymetli eşleri olmak üzere herkese gönülden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim