Trabzon-Köprübaşılı Fatma- Hasan Ali Süer ailesinin oğlu Hakan ile Yozgatlı Neriman-Seyfullah Kılıç ailesinin kızı Zehra, Almanya’nın Stuttgart şehrinde düzenlenen muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler. 

Makina Mühendisi Zehra ile Ticaret Hukuku mezunu Hakan’ın salona gelişleri sırasında çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Gelin ve damadın mutluluklarına ortak olmak için bine yakın davetlinin katıldığı görkemli düğünde gelin ve damadın anne ve babaları ile damadın dayısı iş adamı Hasan Akman konukları kapıda karşılayarak ev sahipliği görevlerini en güzel şekilde yaptılar. Damadın dedesi Ali Akman, 33 torunundan altıncısı olan Hakan‘ın mürüvvetini gördüğünü ifade etti.

 Çevresinde sevilen ve hatırı sayılan iş adamı Ali Akman, torununun çocukları ile toplamda 33 torunu olduğunu ve altıncı sırada da Hakan’ın mürvetini göndüğünü söyledi. Dede Akman, Rabbim bütün evlenen ve evlenecek evlatlarımıza mutluluk, huzur, sağlık versin niyazda bulundu. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğün merasimi, ilahiler ve Türk Sanat Musikisi ile renklenen, ikramlardan servislerin yapılmasına kadar herşeyin kusursuz olduğu düğünde, uzun kuyrukların oluştuğu takı merasimine geçildi.
 
Muhteşem düğün organizasyonunda her şeyi ince ayrıntısına kadar planlayan gelin ve damadın anne ve babası Fatma- Hasan Ali Süer ile Yozgatlı Neriman-Seyfullah Kılıç, bu güzel birlikteliğe ortak olan ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.
 
Biz de TAKA ailesi olarak Zehra ve Hakan çiftine ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
 

Editör: TE Bilisim