İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “Artık iktidarın hiçbir mazeretini kabul etmiyoruz, Güney Çevre Yolumuzu acilen istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs basın toplantısında çevre illerdeki çevre yolu projelerini ya tamamlandığını ya da bitim aşamasında olduğunu söyleyerek “Samsun, Ordu, Giresun ve Rize çevre yolları hiç gündemde yokken projesi tamamlanan ve yapım aşamasına getirilen Trabzon Güney Çevre Yolu ise adeta unutulmuş, unutturulmuştur. Trabzon Güney Çevre Yolu sadece seçimlerde gündeme gelen, sonra da unutulan bir proje olmaktan öteye geçememiştir.” dedi.

Örs konuşmasını şöyle sürdürdü “Ne yazık ki tam 16 yıldır işbaşında bulunan iktidar, Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi için ciddi tek bir adım atmamış, yapıma hazır hale gelmiş projeyi tozlu raflarda bekletmeyi seçmiştir. İktidar partisi artık Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi’ni hayata geçirmelidir. Bu konuda artık hiçbir mazeret duymak istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bölgemizden, Rize’li, kabinede Trabzonlu 4 Bakanımız var. Trabzon Güney Çevre Yolu bu dönemde yapılamazsa ne zaman yapılacaktır? Geçmiş her seçim döneminde birinci vaat olarak yer alan Güney Çevre Yolu Projesi artık tozlu raflardan indirilip bir an önce uygulamaya geçirilmelidir.”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs basın toplantısında Trabzon seçmenlere de bir çağrıda bulunarak “Önümüzde yerel seçimler var. Trabzonlu seçmen kardeşlerime büyük görevler düşüyor. Lütfen önlerine gelen iktidar partisi yetkililerine “Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi nerede?” diye sorun” dedi.