Ancak, teknik direktör değişikliğiyle birlikte Abdullah Avcı'nın gelmesiyle forma şansı azalan Mehmet Can, kulübede beklemek zorunda kaldı ve adeta unutuldu. Trabzonspor'un Mehmet Can için opsiyon hakkını kullanmayacağı açıklanırken, genç futbolcu için yeni bir kariyer rotası belirginleşiyor.

Çaykur Rizespor, öne geçip geri düştüğü Beşiktaş karşısında beraberliği yakaladı ancak sonunu getiremedi Çaykur Rizespor, öne geçip geri düştüğü Beşiktaş karşısında beraberliği yakaladı ancak sonunu getiremedi

Schalke kulübünün oyuncunun geri dönüşüne olumlu baktığı öğrenilirken, Süper Lig ekipleri arasında Mehmet Can'a ilgi gösteren takımların başında Çaykur Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa'nın geldiği belirtiliyor. Bu takımların, genç sağbekteki potansiyeli gördükleri ve uygun şartlar sağlandığı takdirde kadrolarına katmak istedikleri ifade ediliyor.

Mehmet Can Aydın için Trabzonspor'daki macerası sona ererken, genç oyuncunun geleceği merakla bekleniyor. Süper Lig'den gelebilecek teklifler ve Schalke'nin tutumu, genç sağbeğin yeni durağını belirlemede etkili olacak gibi görünüyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak