Sevgili Okurlar, Türkiye’nin huzurunu bozmak, ülkemizi korku ülkesi haline dönüştürmek, Türk milletini birbirine düşürmek ve kaos çıkarmak isteyen hainler yine masum insanları hedef aldı.
 
Terörizmle mücadele yılı
 
Değerli Okurlarımız Milli mutabakatımızı kırmak, milli birliğimizi yıkmak için büyük bir oyun sahneleniyor. Bu oyunlara gelmemeliyiz. Milletçe hüznümüz ve acımız ne kadar fazla olsa da sağduyu ve soğukkanlılığımızı muhafaza etmeliyiz. Birbirimize daha fazla kenetlenerek kirli oyunlara geçit vermemeliyiz.
 
İstanbul’daki vahşi saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz…
 
Derecik’te Dağlıca’da
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeni yılın ilk saatleri Güneydoğu bölgesinde geçirdi. İlk olarak Şemdinli Ortaklar'da vatan görevini yapan askerleri ziyaret etti. Ardından Türkiye’nin en uç noktası olan Derecik ilçesine geçti. Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın evine misafir oldu. Sonrasında ise 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda Komandoları ziyaret etti.
Bakan Soylu Durak Jandarma Kontrol Noktasından telsizle kahramanların yeni yılını tebrik etti. Güneydoğu’da olan Bakan Soylu, Sosyal medya hesabından  “Trabzon’uma buradan selamlar” notunu da iletti. Bakan Soylu Trabzon’u unutmuyor.
 
Terörü Yeneceğiz
 
Bakan Soylu Güneydoğu’da ziyaretlerini yaparken ve askerlere moral verirken İstanbul’daki patlama haberini aldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte İstanbul’a hareket etti. Saldırıyla ilgili tüm detayları inceledi ve sağduyu çağrısında bulundu. Türkiye olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah böyle acıları yaşamamak dileğiyle…
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim