Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji

İstanbul’da Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu bu bayramı da memleketinde geçirdi. Trabzon’a geldi. Ardından köyüne çıktı, sonrasında ise Orahisar Belediyesi’nin önünde konuşma yaptı. O konuşma mitinge döndü.
FOTOĞRAF POLEMİĞİ
Ekrem İmamoğlu gelmeden Belediye’deki ve özelikle Ahmet Kaya’nın makama odasındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portreleri kaldırıldı. Ahmet Kaya talimatı ben verdim derken Ekrem İmamoğlu da kendi yanında getirdiği Atatürk portresini hediye ederek duvara astırdı. Ortahisar’ın dışındaki ‘Katil İsrail filistin’den defol’ pankartı da kaldırılarak yerine Atatürk posteri asıldı. AK Parti cephesinden hem il başkanı Sezgin Mumcu, hem de Selahattin Çebi sert tepki gösterdi. 
FIRIN VE LOKANTA
Değerli Okurlar, Her ne kadar işbaşına gelenler partizanlık yapmayacağız iş yapacağız deseler de Trabzon’da Büyükşyehir ile birlikte Ortahisar belediyelerinin  didişerek yola devam edeceklerini öngörmek zor değil. Bu konuda Ahmet Kaya İstanbul belediyesi ile çalışacak, Ahmet Metin Genç ise Ankara ile. Ortahisar Belediyesi’nin açacağı Yemek lokantaları ve fırınlardan anladığımız bu.
BİR OPERASYON
Sevgili Okurlar, AK Parti kulislerine bakıldığında ise bir hesaplaşma havası mevcut. Bu hesaplaşma Genel merkezden başlayacak. Dahası bugünden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın atacağı adımlar önemli. Genel merkezden 5-6 kişilik bir operasyon ile bakanlar kurulundan 4-5 kişilik bir değişim gündemde. Bu isimler arasına anketleri yapan Trabzon Milletvekili Mustafa Şen’de dahil edilebilir.
DEMOKRASİ GÜZELDİR
Değerli Okurlar, Sonucu ne olursa olsun demokratik bir yarışın sonrasında Türkiye seçimini yaptı.
Kaybedenin kazanana saygı duyduğu seçim oldu. Merkezi hükümet gerekli mesajları aldı. Önde çıkan siyasi parti CHP  Genel Başkanı Özgür Özel ise seviyeli mesajlar veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı araması da ayrı bir jestti. İnşallah önümüzdeki süreçte siyaset bu seviyesini korur ve devam eder. Eleştiri olmayacak mı? Elbette olacak. 
DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE
Bir yandan da dünya diken üzerinde, Rusya Ukmrayna savaşı bitmemişken şimdi de İran ve İsrail kapışmasını izliyoruz. İran’ın Şam’daki İsrail büyükelçilğini vurması ve 7  İranlı komutanın öldürülmesinin ardından İram İsrail’e füze ve Drone’lerle saldırdı. Ancak İsrail ve ABD füze ve droneleri havada imha ettiklerini söyledi. Dünya diken üzerinde. Savaş büyürse tüm bölge etkilenecektir.
HOCA SINIFTA KALDI
Sevgili Okurlar İkinci kez Trabzonpor’un başına gelen Abdullah Avcı resmen sınıfta kaldı. Sivasspor’a karşı topla oynamada yüzde 64 gib bir üstünlük kuran Trabzonspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçtan sonra ‘daha sert oynamamız lazım’ diyen Avcı, sanki futbol yorumcusu! Trabzonspor’u agresif ve temaslı oynatacak olan kendisidir.Avcı, Avni Aker ve Akyazı’da rakibini boğan Trabzonspor’a uymadı. 
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT