Batı Karadeniz Bölgesi:

Bugün bölge genelinde çok bulutlu bir hava bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması öngörülüyor. İç kesimlerde ise yağmurun karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Gece saatlerinde iç kesimlerin puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Bolu: Çok bulutlu bir hava hakim olacak ve aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışları görülecek.

Düzce: Çok bulutlu bir hava beklenirken aralıklı sağanak yağışlar ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak.

Sinop: Çok bulutlu bir hava hakim olacak ve aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor.

Zonguldak: Çok bulutlu bir hava beklenirken aralıklı sağanak yağışlar yaşanacak.

DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgeleri:

Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Genellikle yağışlı bir gün geçmesi öngörülüyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde çığ tehlikesi bulunuyor.

Amasya: Parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken yağmurlu bir gün geçirecek ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak.

Samsun: Çok bulutlu bir hava hakim olacak ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor.

Tokat: Parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken yağmurlu bir gün yaşanacak ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar yaşanacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK